Het duurde even, maar je hebt dan eindelijk een droomhuis gevonden. Dat deed je via koophuizenzoeker. De woning voldoet aan al jouw wensen en is gesitueerd in een mooie omgeving. Nu alleen nog even de woning inrichten, want dat is bittere noodzaak. Mogen we je in dat kader een tip geven en wijzen op de betonlook tegels? Het is een gegeven dat je gemakkelijker met betonlook tegels kunt werken dan met echt beton of cement. 

Zo geef jij je nieuwe droomhuis een zeer stoere en robuuste uitstraling

Met betonlook tegels geef jij je nieuwe droomhuis en zeer robuuste en stoere uitstraling. En in vergelijking met werken met echt beton of cement is het werken met betonlook tegels een stuk gemakkelijker. Wil je met echt beton of cement werken, dan dien je nogal wat kennis van zaken te hebben wil je het op de juiste manier aanbrengen. Met echt beton of cement bestaat bovendien de kans op scheuren in muren, zeker als de temperatuur van de ruimte nog wel eens wil schommelen.

Het verschil met echt beton of cement is niet waarneembaar

Betonlook tegels zijn prima in staat het effect van echt beton of cement te benaderen. Vaak is zo niet te zien of er met echt beton of met betonlook tegels is gewerkt. De keramische betonlook tegels gelden als zeer maatvast. Je kunt met een heel kleine voeg werken en de voegen dezelfde kleur geven. Zo versterkte je het effect van cement en beton nog eens extra en zijn de tegels al helemaal niet van echt beton of epoxy te onderscheiden.

Kleine ruimte? Kies dan voor XXL tegels!

Heb je een kleinere ruimte? Gebruik dan de grootste betonlook tegels. Dan namelijk geef je de ruimte een ruimtelijke uitstraling en lijkt de kleinere ruimte ineens een stuk groter. In dat kader zijn er voldoende XXL tegels beschikbaar. Wat betreft de prijs en het gemak van aanbrengen, verdient het werken met betonlook tegels de voorkeur. De tegels zijn niet van echt beton te onderscheiden, terwijl werken met beton veel gecompliceerder is en smeekt om voldoende kennis van zaken. 

Pin It on Pinterest