Het komt nog wel eens voor in Nederland dat kinderen zich buitensluiten en bijvoorbeeld de sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten waardoor je er met geen mogelijkheid meer een sleutel aan de andere kant van de deur in kan steken om deze uiteindelijk te open. Helemaal vervelend is het wanneer jij zelf op Kos zit in Griekenland en je kind alleen thuis is. Sommige kinderen hebben geen ooms en tantes in dezelfde stad wonen dus hulp is dan een ver verwijderd. Gelukkig is slotenmaker almere altijd in de buurt om je te helpen, als je tenminste in de regio Almere woont. 

Voordelen van de slotenmaker 

Een slotenmaker komt met verschillende voordelen waar je zeker van kunt profiteren. In de 1e plaats kan hij of zij ervoor zorgen dat je kind weer gewoon naar binnen kan zonder dat het een raam of deur hoeft te forceren. Er zijn nog veel meer dingen die slotenmaker voor je kan doen. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, dan kun je de slotenmaker jouw woning laten checken of alles wel in orde is qua veiligheid. Een slotenmaker zou je vertellen wanneer er bijvoorbeeld sloten vervangen zouden moeten worden, dat kun je dan direct laten doen door deze expert. Dat is lekker veilig, inbrekers krijgen zo veel minder kans.

Sloten op afstandsbediening

Wanneer je kiest voor een andere oplossing, dan zul je niet zo snel te maken hebben met een kind dat zichzelf buitensluit. Er bestaan namelijk ook elektronische sloten die je op afstand kunt bedienen. Je kunt bij deze sloten een code gebruiken om de woning binnen te komen. De fysieke sleutel is dan niet meer nodig. Veel mensen moeten er nog aan wennen, want ze zijn zo lang gewend geweest om een normale sleutel in het slot te steken. Veel mensen vertrouwen nog op deze ouderwetse manier en wantrouwen de elektronische een beetje. Het is een echte aanrader te gaan voor elektrische sloten!

Pin It on Pinterest