Kinderen krijgen als snel de griep of een virus van andere kindjes. Hierom is hygiëne erg belangrijk. Ook krijgen kinderen tegenwoordig steeds meer last van allergieën aan huisstofmijt en stof. Een gietvloer kan de oplossing zijn voor dit probleem.

Gietvloeren hebben geen naden, groeven of scheuren. Hierdoor is de vloer makkelijk te reinigen en heb je in één poetsbeurt al het vuil mee. Er kan zich nergens vuil ophopen. Dit maakt de gietvloer een erg hygiënische en onderhoudsvriendelijke vloer.

De PU gietvloer wordt het meeste gebruikt in woningen en valt goed te combineren met vloerverwarming. De vloerverwarming en de hygiëne zorgen er samen voor dat kinderen aangenaam en zonder problemen op de vloer kunnen spelen. De beste gietvloer voor in de kinderkamer is de PU gietvloer.

Of je kinderen nu al wat ouder zijn of niet. Ze brengen meestal een hoop lawaai met zich mee. Gietvloeren staan bekend om geluiddempend te zijn. Op die manier kan de rust in huis behouden worden.

Er zijn tal van kleuren waarin je kunt kiezen voor een gietvloer. Kies een kleur waar jij helemaal weg van bent en dat goed past bij het interieur. Het uiteindelijke resultaat is een stijlvolle vloer met een unieke uitstraling.

Kiezen voor een gietvloer voor in een kinderkamer zorgt dus voor veel voordelen. Het is niet alleen gemakkelijk in onderhoud, maar gietvloeren zijn brandwerend en gaan meestal lang mee zonder dat er schade te zien is. Je hoeft je geen zorgen te maken over dat kinderen morsen op de vloer. Gietvloeren zijn waterdicht waardoor alles direct weer opgeruimd is en dit geen nadeel heeft voor de vloer. Na een tijdje is het mogelijk dat er op de PU gietvloer schoenstrepen komen en de vloer verkleurd. Dit kun je eenvoudig oplossen door bovenop de bestaande gietvloer terug een nieuwe laag aan te brengen.

Laat je gietvloer aanbrengen door een ervaren vakman. Zo voorkom je toekomstige schade en scheurtjes.

Pin It on Pinterest