Starters of gezinnen met jonge kinderen vinden het erg prettig dat hun woning snel en gemakkelijk schoon te maken is. Er is simpelweg niet heel veel tijd om alles te regelen. Maar je wilt natuurlijk wel dat het allemaal goed gebeurt. In deze blog gaan we je meer vertellen over welke vloeren je kunt kiezen om zo het gemak van het reinigen te vergroten. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips in deze blog. Wil je na het lezen van deze blog nog meer teksten checken, dan raden we je zeker aan om ook de andere blogs op onze site te lezen, want daarin staat ook veel informatie waar je wat aan hebt.

Vloertegels zorgen voor sfeer en gemak 

Wanneer je een basis voor je interieur wilt hebben, dan is het goed om een vloer uit te kiezen die slijtvast is, het nodige comfort biedt en ook nog eens een keer gemakkelijk te reinigen is. Wanneer je snel wilt schoonmaken dan zijn vloertegels erg gemakkelijk. Eventjes dweilen met water en zeep en het vuil is zo verdwenen. Wel belangrijk om eventjes na te drogen. Zorg ervoor dat je tegels kiest die niet superglad zijn. Laat je hierover informeren door experts. Met natte tegels moet je altijd even voorzichtig zijn als je erop loopt. 

Gietvloer slijtvast en comfortabel 

Een andere topper die heel gemakkelijk schoon te maken is, is de gietvloer. Deze is van kunststof gemaakt en kan goed tegen water en zeep en kun je dus ook prima dweilen. De gietvloer wordt gegoten op een egale ondervloer. Een betonvloer is dan meestal de basis waarop de gietvloer gerealiseerd wordt. Doordat de gietvloer gemakkelijk schoon te maken is, zul je ook hier door een hoge graad van hygiëne bereiken. Dit is erg fijn als de kinderen nog klein zijn en vaak op de vloer spelen. 

Ook leuk om te weten is dat de gietvloer in heel veel verschillende kleuren komt, omdat de kunststof waarvan de vloer gemaakt wordt, heel gemakkelijk in elke RAL-kleur aan te leveren is. 

Pin It on Pinterest